Tiimi

 

Hyvinvointi-hackathonin tiimi

Hyvinvointi-hackathonin tekijöitä

Kuvassa Hyvinvointi-hackathonin tekijöitä: Myra Magnusson, Riikka Marttinen, Hannele Pulliainen ja Pekka Siintola

 

Suomen suurinta Hyvinvointi-hackathonia rakentavat hyvinvoinnista ja uudesta teknologiasta innostuneet ihmiset. Meillä on kokemusta sosiaali- ja terveysalasta, digitaalisista palveluista, robotiikasta ja hackathonien järjestämisestä. Haluamme tuoda parhaat osaajat yhteen ja etsiä uudenlaisia ratkaisuja uudella tavalla. Toimintamme perustuu vapaaehtoisuuteen.

Tutustu meihin ja tule luomaan hyvinvointia yhdessä meidän kanssamme!

Pekka Siintola

Pekka_siintola_news_listing_large

 

 

 

 

Pekka edustaa FSA:ta, Finnish Service Alliancea ja on Hyvinvointi-hackathon ry:n puheenjohtaja.

Riikka Marttinen

Riikka 13987755_10154701801523888_146289359_o

Olen toimintaterapeutti ja verkkopalvelusuunnittelija LähiVerkko –projektissa. Hyvinvointi Hackathonin myötä haluan lisätä ikäihmisten osallisuutta palvelujen kehittämisessä sekä tehdä teknologiaa ja erilaisia ratkaisuja tutummaksi niin ikäihmisille kuin kuntoutus- ja hoiva-alan työntekijöille. Päätyön lisäksi koulutan sivutyönäni mobiilaitteiden, digitaalisten pelien ja virtuaalitodellisuuden käytöstä kuntoutuksessa (www.terapiapsi.fi)

Hannele Pulliainen

Hannele Pulliainen kuva

Olen markkinoinnin ammattilainen ja innostuin Hyvinvointi-hackathonista, koska olen kiinnostunut uuden luomisesta, digitalisaatioista ja innovaatioista, ja on hauskaa olla luomassa ihan uutta tapahtumaa oman osaamiseni puitteissa.Haluaisin, että hyvinvointiteknologia olisi seuraava uusi innovaatioilmiö, joka nostaisi Suomen uuteen nousuun. Hyvinvointi-hackathonissa vastaan markkinoinnista tavoitteenani tavoittaa tapahtumasta kiinnostuneet ja innostaa heidät osallistumaan tapahtumaan. Teen sisältöjä some-kanavimme ja verkkosivuillemme, tapaan kumppaneita ja verkostoidun.

Päivätyökseni vastaan RemoteA-terveysteknologiayrityksen markkinoinnista ja CRM:stä. Olethan minuun yhteyssä markkinoinnin ja viestinnän osalta joko info@hyvinvointihack.fi tai 044 355 5225

Mika Honkanen

Olen startup-aktiivi, joka oli viime vuonna mukana järjestämässä osittain mm. Ultrahackia. Toimin Open Knowledge Finlandin puheenjohtajana.

Jari Jaanto

jaffa

Olen maailmanparantamisesta kiinnostunut ohjelmoija ja yrittäjä. Olen kiertänyt useita hackathoneja ja ollut mukana koodaamassa useampaa projektia. Hyvinvoinnin puolelta etenkin Mielen hyvinvointi on lähellä sydäntäni, ja olenkin mukana mielen hyvinvoinnin palvelussa www.heimo.com. Lisäksi olen yksi Talkoopäivän puuhamiehistä. Olen ollut myös mukana järjestämässä Alternative Partyja.

 

 

Myra Magnusson

Myra Magnusson 2

 

 

 

 

 

Olen digitaalisuudesta ja palveluiden kehittämisestä kiinnostunut viestinnän ammattilainen, jolla on noin kymmenen vuoden kokemus terveys- ja lääkealan viestinnästä. Osallistuin 2015 – 2016 Helsingin yliopiston ja LähiTapiolan Hyvä yhteiskunta Master Class -koulutusohjelmaan, jossa tiimimme ideoi ja konseptoi digitaalista henkilöstö- ja projektinhallinnan palvelua ratkaisuksi muuttuvan työelämän haasteisiin. Sain ohjelmasta kipinän osallistua myös muuhun vastaavaan toimintaan, jossa kehitetään uusia ratkaisuja uudella tavalla ja moniammatillisesti. Hyvinvointi-hackathonia haluan auttaa erityisesti viestinnän suunnittelussa ja sisällöntuotannossa.

Nicholas Andersson

Nicholas IMG_9740

Olen toiminut noin pari vuotta robottien parissa. Olen huomannut, että suuri pöhinä maailmalla on terveydenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvässä robotiikassa. Robotti ei kuitenkaan välttämättä ole peltiheikki, vaan älykäs kone tai pelkästään keinoäly. Koen, että niiden avulla yksittäinen ihminen voi parantaa elämänlaatuaan silloin, kun oma keho ei yksin pysty sitä ylläpitämään.

Mukana myös mm.:

Meri Seistola

Emil Korhonen

 

Kiitämme myös teitä tapahtumassa mukana olleita:

Leila Mojtahedi, viestintäammattilainen, jonka kamerasta monet valokuvamme ovat lähtöisin ja joka on ollut mukana kehittämässä nettisivujamme ja viestintäämme.

Hanna Jaakola, palvelumuotoilun ammattilainen, joka suunnitteli ja veti ensimmäisen Hyvinvointi-hackathon-päivät.

Juuli Kiiskinen, joka on luonut Hyvinvointi-hackathonin graafisen ilmeen vuonna 2016.

Jannina Nyholm, graafikkomme vuonna 2017

Juha Keränen, tapahtumakoordinaattorimme vuonna 2017

Hyvinvointi-hackathonissa tavoitteenamme on onnistuva ihminen