FAQ

 

pexels-photo-1man-person-cute-young

Mikä hackathon?

Hackathon-sana muodostuu sanoista hack ja marathon. Se tarkoittaa tiivistä, yleensä pari päivää kestävää tapahtumaa. Hackathoniin kokoontuvat eri taustoista tulevat ihmiset, jotka suunnittelevat ja toteuttavat yhdessä erilaisia, aidosti hyödyllisiä teknologisia sovelluksia ja muita ratkaisuja. Hackathoneissa työskennellään yhdessä, opitaan uutta ja tutustutaan muihin samasta asiasta kiinnostuneisiin ihmisiin.

Miksi Hyvinvointi-Hackathon?

Suomen väestö ikääntyy, hoidon tarve kasvaa eivätkä kaikki voi hyvin. Haluamme tuoda yhteen kaikki sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneet organisaatiot ja ihmiset ja valjastaa uuden teknologian ja osaamisen tukemaan ihmisten hyvinvointia.

Kuka voi osallistua?

Hyvinvointi-hackathoniin ovat tervetulleita kaikki hyvinvoinnista kiinnostuneet: koodarit ja palvelunkehittäjät, yrittäjät, rahoittajat, kokemusasiantuntijat, sosiaali- ja terveyspalvelujen ammattilaiset ja päättäjät.

Miten pääsen mukaan?

Jos olet kiinnostunut yritysyhteistyöstä, ota yhteyttä sähköpostitse: hyvinvointihack@gmail.com

Osallistujailmoittautumisen avaamme kevään 2018 kuluessa.

Maksaako Hackathoniin osallistuminen?

Osallistuminen on ilmaista ja avoin kaikille. Tilaisuuteen osallistujat saavat aamupalan, lounaan ja välipalan maksutta. Palkinto- ja ateriakulujen kattamiseksi tarvitsemme muutamia sponsoreita.

Mitä hackathonin jälkeen?

Palkitsemme parhaat ja seuraamme työryhmien ja osallistuneiden toimintaa myös hackathonin jälkeen.