Palkinnot 2017

Hyvinvointi-hackathonin 27.-29.10.2017 palkinnot

hackday20

1.  Palkinto: SLUSH!

Voita liput maailman johtavaan startup-tapahtumaan SLUSHiin + näytönpaikka SLUSHin Welfare/Health -oheistapahtumassa 30.11.2017

Slush 2017: 17500 osallistujaa, miljoona stream-katsojaa, pääomasijoittajia, start-upeja, potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, näkymisen paikkoja ja parhaita puheita – kyllä, Hyvinvointi-hackathonissa parhaan ratkaisun kehittävä ryhmä viettää ehkä elämänsä ratkaisevimmat hetket juuri Slushissa.

Palkinto koostuu kahdesta osasta:

  • Ryhmän jäsenet saavat kahden päivän liput Slushiin 30.11.-1.12.2017
  • Lisäksi voittajaryhmä esittelee ratkaisunsa Slushin Welfare/Health oheistapahtumassa torstaina 30.11. 2017

2. Palkinto: yhden päivän liput Slushiin 30.11.2017

Muut palkinnot:

Sitra tarjoaa parhaalle ratkaisulle palkinnoksi mentorointia.

Paikka Sitran Vaikuttavuuskiihdyttämöön, jos ratkaisu on riittävän kypsä.

Paikka Ultrahackiin.

  • TE-palvelut / Työmarkkinatori tarjoaa osatyökykyisiin liittyvien haasteiden (#7 ja #8) ratkaisulle palkinnoksi paikan Ultrahackissa marraskuussa 2017, jos ratkaisu on riittävän kypsä,

Kaikki osallistujat voittavat!

Hyvinvointi-hackathon tavoitteena on edistää suomalaisten hyvinvointia kehittämällä digitaalisia, robotiikkaa ja jopa tekoälyä sisältäviä ratkaisuja hyvinvoinnin haasteisiin. Haluamme, että hackathonin ratkaisut jatkavat elämää hackathonin jälkeenkin. Uskomme, että parhaat ratkaisut syntyvät yhteisvoimin, tuomalla asiantuntijat yhteen.

  1.  Verkostoidu. Tutustu sote-asiantuntijoihin, palvelumuotoilijoihin ja koodareihin.
  2. Tee parempia ratkaisuja. Kehitä ratkaisuja asiantuntijoiden kanssa, jotka tietävät mitä tarvitsevat tai kuinka ne on mahdollista toteuttaa.
  3. Palkituille ratkaisuille näkymisen ja kehittämisen paikkoja hackathonin jälkeen: SLUSH, Sitra, Ultrahack…

Hyvinvointi-hackathon on ratkaisijoille maksuton tapahtuma. Tapahtuma on suomenkielinen, mutta huomioimme englanninkieliset. Voit ilmoittautua itseksesi tai valmiina ryhmänä.

Ilmoittautuminen on auki 13.10.2017 asti tai kunnes tapahtuma on täynnä.Tiedotamme ilmoittautumistilanteesta Facebookissa ja Twitterissä.

Tervetuloa mukaan!

Seuraa meitä: Facebook ja Twitter

Pidätämme oikeudet muutoksiin.