Media

 

Ensimmäinen Hyvinvointi-hackathon keräsi yli 70 osallistujaa, jotka synnyttivät kahdeksan ratkaisua. Tapahtuma saa jatkoa vuonna 2017.

hackday24

Hyvinvointi-hackathon tuo ihmiset yhteen kehittämään uudenlaisia toimintamalleja ihmisten hyvinvoinnin tueksi. Hyödynnämme esimerkiksi digitaalisia ratkaisuja, tekoälyä ja robotiikkaa. Haluamme saada yhdessä aikaan positiivisen muutoksen suomalaisten hyvinvoinnissa. Tuotamme ratkaisuja, joiden avulla me suomalaiset voimme elää itsemme näköistä elämää ja voida hyvin.

Hyvinvointi-hackathon rakentuu haastekumppaneista, jotka tuovat tapahtumaan haasteensa, ja ratkaisukumppaneista, jotka haluavat tuottaa haasteisiin uusia ratkaisuja. Ratkaisujen keskiössä on ihminen, niin ratkaisijana kuin loppukäyttäjänä.

Katseemme on kohti tulevaisuutta:

  • Hyvinvointi-hackathonissa kehitettyjen ratkaisujen vaikutukset näkyvät pitkällä tähtäimellä.
  • Muutos ei synny vain ratkaisuista, vaan tapahtumassa syntyy ja kehittyy muutoslähettiläitä, jotka vievät uusien ratkaisujen viestiä omiin yhteisöihinsä.
  • Parhaat ratkaisut ovat skaalautuvia ja ne leviävät laajalti käyttöön koko Suomessa.

Ensimmäinen Hyvinvointi-hackathon järjestettiin lokakuussa 2016 ja se keräsi yli 70 osallistujaa, jotka synnyttivät tapahtumassa kahdeksan ratkaisua.

Kysymykset ja haastattelupyynnöt osoitteeseen: info@hyvinvointihack.fi