Jannina on Hyvinvointihackin uusi graafikko

 

20170511_181424

Hyvnvointi-hackathonin visuaalinen ilme on tänä vuonna  uuden graafikkomme Jannina Nyholmin vastuulla. Hän jatkaa viime vuonna ilmeemme ansiokkaasti luoneen Juuli Kiiskisen jalanjäljissä.

Kuka olet, uusi graafikkomme?

Olen Jannina Nyholm, 23-v. Asun pk-seudulla ja opiskelen Kouvolassa, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkissa toista vuotta tuote- ja palvelumuotoilua.

Kerro, kuinka päädyit tekemään graafikon tehtäviä Hyvinvointihackiin?

Päädyin tekemään graafikon hommia hackathoniin tuttavan kautta. Suoritan samalla työharjoittelua ja graafinen puoli on osa tärkeää osaamisaluetta opintoihini liittyen.

Mitä teit ennen kuin aloitit opiskelusi?

Lukion jälkeen pidin muutaman välivuoden ja yritin miettiä mitä lähtisin opiskelemaan. Kuvataiteita olen harrastanut ensimmäiseltä luokalta lähtien ja lukiokin oli kuvataidepainoitteinen. Sattuman kautta löysin syksyn yhteishauissa tuote- ja palvemumuotoilun linjan ja pidin sitä kiinnostavana. Pääsin kouluun ja löysin sielä itsestäni uudenlaisen luovan puolen sekä innostuksen opiskelua kohtaan.

Millaista työtä haluaisit tehdä tulevaisuudessa?

Tulevaisuudessa toivon, että pääsen hyödyntämään luovaa puoltani mahdollisimman paljon. Palvelumuotoilu kiinnostaa minua tällä hetkellä hyvin paljon, mutta varmuudella en tässä vaiheessa opiskelujani osaa sanoa mikä tuntuu eniten siltä “omalta jutulta”.

Mikä on sinusta mielenkiintoisin Hyvinvointi-hackathoniin ilmoitettu haaste? Ja miksi?

Eniten minua kiinnosti haaste 6 (erotilanteet).Ihmissuhteet ovat kimurantteja ja varsinkin erotilanteissa on hyvä olla tukiverkosto, tai mahdollisuus sellaiseen. Välillä perheissä ei päästä yhteisymmärrykseen, ja olisikin hyvä saada puolueettomia ratkaisuja, jotka ovat lähtökohdiltaan parhaat mahdolliset jokaista perheenjäsentä kohtaan.

.Tervetuloa Jannina joukkoomme!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *