Hyvinvointi-hackathonissa tavoitteenamme on onnistuva ihminen

 
Kuva: Joona Kotilainen Kuviasuomesta.fi

Tule mukaan järjestämään Hyvinvointi-hackathonia.

Tule mukaan Hyvinvointi-hackathoniin!

Hyvinvointi-hackathon kokoaa nyt jo toisen kerran yhteen hyvinvoinnista ja sen kehittämisestä kiinnostuneet alan toimijat tavoitteenaan etsiä uusia digitaalisia, tekoälyä ja robotiikkaa hyödyntäviä ratkaisuja hyvinvoinnin haasteisiin.

Tapahtuma järjestetään 27.-29.10.2017 Helsingissä Maria 0-1:sen tiloissa, Lapinlahdenkatu 16.

Hyvinvointi-hackathonissa luomme kannustavia ratkaisuja

Järjestämme tapahtuman, koska haluamme saada yhdessä aikaan positiivisen muutoksen suomalaisten hyvinvoinnissa. Digitaaliset työkalut mahdollistavat panostamisen yksilöllisiin ja ennaltaehkäiseviin palveluihin. Kannustamalla ja tukemalla onnistumme hyvien elintapojen ylläpitämisessä ja saavuttamisessa eri elämäntilanteissa. Tavoitteenamme on onnistuva ihminen.

Hyvinvointi-hackathon tuo asiantuntijat yhteen

Parhaat ratkaisut syntyvät asiantuntemusta yhdistämällä. Digiosaajat tarvitsevat rinnalleen hyvinvoinnin asiantuntijoita ja päinvastoin. Palvelumuotoilijat tietävät, mitä tarvitaan toimivien työkalujen kehittämiseen. Me kansalaiset, kokemusasiantuntijat, tiedämme, mitä palveluilta odotamme. Yhdessä saamme parempia ratkaisuja aikaan.

Enemmän kuin 48 tunnin tapahtuma

Ilmoittautuminen ja kahdeksan ensimmäistä haastetta on nyt avattu. Haluamme tapahtumassamme syntyvän mahdollisimman hyviä ratkaisuja, siksi panostamme tapahtumaan sitä ennen, sen aikana ja sen jälkeen.

Valmistaudumme hackathoniin järjestämällä ennen tapahtumaa tiimien työtä tukevia webinaareja ja jaamme nettisivuillamme tietoa haasteiden taustoista ja tavoitteista. Lisäksi tuemme ryhmäytymistä.

Tapahtuman aikana mentorimme kiertävät sparraamassa tiimejä, lisäksi järjestämme CX Labin, jossa kokeneet palvelumuotoilijat sekä hyvinvoinnin asiantuntijat tukevat tiimejäi.

Tapahtuman jälkeen tarjoamme kokeneiden mentorien tukea ja muita näkymisen sekä verkostoitumisen paikkoja. Julkistamme jatko-ohjelman alkusyksystä – lupaamme, että kannattaa olla kuulolla!

Kinnostuitko? Toimi näin:

  1. Tutustu haasteisiin.
  2. Valitse omasi.
  3. Ilmoittaudu mukaan. Kaikki ilmoittautumisen lisätiedot löydät täältä.

Meillä Hyvinvointi-hackathonissa tavoitteemme ovat korkealla, ei enempää eikä vähempää kuin onnistuva ihminen – parempaa hyvinvointia suomalaisille.

Tule mukaan, sillä yhdessä olemme enemmän!

Kirjoittaja: Hannele Pulliainen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *