Haastekumppanit

 

Organisaatio tai yritys – tuo tapahtumaan oma haasteesi

hackday03

Suomen sosiaali- ja terveydenhuolto on samanaikaisesti suurten haasteiden ja mielenkiintoisten mahdollisuuksien äärellä. Väestö ikääntyy, hoidon tarve kasvaa eivätkä kaikki voi hyvin. Suomalaiset ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja kaipaavat yhä yksilöllisempiä ratkaisuja.

Hyvinvointi-hackathon tuo ihmiset yhteen kehittämään uudenlaisia toimintamalleja ihmisten hyvinvoinnin tueksi. Hyödynnämme esimerkiksi digitaalisia ratkaisuja, tekoälyä ja robotiikkaa. Haluamme saada yhdessä aikaan positiivisen muutoksen suomalaisten hyvinvoinnissa. Tuotamme ratkaisuja, joiden avulla me suomalaiset voimme elää itsemme näköistä elämää ja voida hyvin.

Sotealan yritys tai organisaatio, tuo haasteesi tapahtumaamme

Tuo haasteesi tapahtumaan ja osallistujamme kehittävät siihen laadukkaita ratkaisuja. Panostamme ratkaisujen laaduukkuuteen ja kehitystyön jatkuvuuteen:

 • Kutsumme ratkaisijoiksi monipuolisen joukon osaajia: koodareita, palveluntuottajia ja -muotoilijoita sekä kokemusasiantuntijoita, sillä uskomme, että parhaat ratkaisut syntyvät eri alojen osaamista törmäyttämällä.
 • Hyvinvointi-hackathon on muutakin kuin kahden päivän tapahtuma:
    1. Ennen hackathonia kannustamme ratkaisijoita perehtymään haasteen taustoihin etukäteen tarjoamalla yhteistyössä haastekumppaneidemme kanssa esim. webinaareja, linkkejä tietolähteisiin ja muuta kirjallista materiaalia.
    2. Hackathonin aikana mentoriryhmä kiertää sparraamassa ratkaisutiimejä.
    3. Hackathonin jälkeen parhaiden ratkaisujen tekijät saavat haaste- ja muilta kumppaneiltamme mentoriapua ratkaisujen jatkokehittämiseen. Tarjoamme myös tietoa rahoitusmahdollisuuksista sekä muita näkymisen paikkoja.Haastekumppanina teillä on mahdollisuus lunastaa ratkaisu sen kehittäneeltä tiimiltä. Lisätietoja IPR-oikeuksista: pekka.siintola@kolumbus.fi

Mitä toivomme haastekumppanilta

 • Kiinnostava ja hyvin esitelty haaste löytää tapahtumassa osaavia ratkaisijoita, joten siihen kannattaa panostaa. Autamme haasteen muotoilussa. Kysy lisää: pekka.siintola@kolumbus.fi
 • Panosta haasteen taustojen esittelyyn yhdessä hackathon-tiimin kanssa. Tuota taustatietoa esim. blogin muodossa, jaa linkkejä tietolähteisiin, tee kanssamme webinaari!
 • Ota koppi ratkaisijatiimistä ja jatka yhteistyötä sen kanssa tapahtuman jälkeenkin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Nicholas Andersson,
p. 040 501 6505
info@hyvinvointihack.fi

Pekka Siintola
p. 0400 663 015
pekka.siintola@kolumbus.fi

Tutustu täällä Hyvinvointi-hackathonin haasteisiin.

Tietoa ilmoittautumisesta ja linkki ilmoittautumiseen

 

Katso myös videokooste viime vuoden tapahtumasta:

×