Hyvinvointi-hackathon 27. – 29.10.2017

 
15:00

27.10.2017

To

29.10.2017

Ilmoittautumisbanneri1.8

23.10.2017 Ilmoittautuminen on päättynyt, sillä Hyvinvointi-hackathon on täynnä.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ensi vuonna, voit lähettää viestin osoitteeseen hyvinvointihack@gmail.com viestillä “Hyvinvointi-hackathon 2018”. Kannattaa myös seurata meitä myös Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

************************************************************************************************

Tule mukaan Hyvinvointi-hackathoniin ratkaisemaan kanssamme hyvinvoinnin haasteita.

Hyvinvointi-hackathon on hauska tapahtuma tärkeiden asioiden äärellä. Tavoitteenamme on kehittää laadukkaita täsmäratkaisuja hyvinvoinnin haasteisiin. Ratkaisuissa digitaaliset keinot, tekoäly, robotiikka ja data ovat tärkeässä roolissa. Siksi haluamme yhdistää eri alojen osaamisen – uskomme, että

  • Koodarina tarvitset hyvinvointiosaajan näkemyksiä kehittääksesi toimivia sovelluksia
  • Hyvinvointiosaajana puolestaan tutustut digimaailman mahdollisuuksiin ja voit kertoa, millaisia asiakkaidesi haasteet ovat ja millaista työsi asiakkaiden kanssa on. Pääset tuomaan esille ajatuksesi ja ideasi työsi ja hyvinvoinnin kehittämiseksi. Voit pallotella ajatuksiasi muiden kollegojesi kanssa ja edistää sinulle tärkeän haasteen kehittämistä.
  • Palvelumuotoilijana tuot kehitystyöhön järjestelmällsyyttä ja ryhtiä, pidät huolta siitä, että mm. asiakkaan ääni, mahdolliset kilpailijat ja ratkaisun skaalautuvuus tulevat huomioiduiksi.
  • Kokemusasiantuntijana saat äänesi kuuluviin. Minkälaisia palveluita sinä kaipaisit tai olisit tarvinnut omassa elämäntilanteessasi. Ratkaisuja tehdään juuri meille, jotka käytämme hyvinvointipalveluja.

Luvassa on jälleen kerran iloista yhdessäoloa, oivalluksia ja oppimista, keskustelua ja kehittämistä mukavassa porukassa. Tutustut muihin hyvinvointialan ammattilaisiin, koodareihin ja palvelumuotoiljoihin – yhdessä olemme enemmän.

Hyvinvointi-hackathon on maksuton (ks. peruutusehdot hackathonin säännöistä) ja tarjoamme osallistujille ruoan ja juotavat. Saat myös t-paidan.

Haastekumppanimme heittävät sinulle haastekapulan – ota se vastaan!

Ilmoittaudu näin:

Voit ilmoittautua kahdella tavalla.

  • Ilmoittaudu itseksesi, jolloin tiimit kootaan paikan päällä

Uskomme, että parhaat hyvinvoinnin ratkaisut syntyvät yhdistämällä erilaista osaamista. Siksi tavoitteenamme on koota tiimit, joissa on koodareita, palveluntuottajia, palvelunmuotoilijoita ja kokemusasiantuntijoita.

  • Ilmoittaudu valmiin ryhmäsi kanssa

Oletko ryhmäsi kanssa jo kehittämässä ratkaisua johonkin Hyvinvointi-hackathonin haasteiseen? Tulkaa jatkamaan kehittämistä Hyvinvointi-hacka